Welkom op de site van 'van Benthem Verhuur'

Van Benthem Verhuur is al tien jaar actief in de verhuur van diverse soorten (feest)tenten, en is de laatste jaren ook uitgebreid met diverse andere verhuuractiviteiten. Begonnen op de ouderlijke boerderij in een in 95 nieuw gebouwde loods, die inmiddels verlaten is, is het bedrijf uitgegroeid tot een volwaardig tentenverhuurbedrijf wat u in bijna alle gevallen van dienst kan zijn.

De diverse soorten tenten worden in vele afmetingen verhuurd voor de meest uiteenlopende feesten, gelegenheden en evenementen. Van bruiloften, familiefeesten en bbqs tot dorpsfeest, sportevenement of muziekfestival. Tenten worden verhuurd vanaf 25 m2 tot ca 5000 m2. In alle gevallen kunnen de tenten geheel of gedeeltelijk worden voorzien van houten vloeren wat in de meeste gevallen comfortabeler is zoals op grasland e.d. In sommige gevallen zijn houten vloeren sfeerverhogend zoals op klinkers, beton of asfalt. Ook worden er diverse soorten verlichting verhuurd voor in de tenten, op de tenten of voor het verlichten van het algehele (evenementen) terrein.

Sinds medio 2000 is Tentenverhuur van Benthem gevestigd aan de Hagen in Vollenhove op het nieuwste bedrijventerrein De Schaarkampen. Hier hebben we de beschikking over een ruime goed geoutilleerde bedrijfshal voor opslag en onderhoud van de materialen. Onderhoud zoals het schoonmaken is voor de tentenverhuur een belangrijk item omdat Tentenverhuur van Benthem de kwaliteit hoog houdt en zich daarmee vaak onderscheidt.

Kwaliteit geldt niet alleen voor de tenten, maar ook voor de eventueel meeverhuurde materialen zoals tafels en stoelen, verlichting en verdere aankleding van de tenten. Ook voor de vele catering/horecabedrijven en collegaverhuurbedrijven waar voor of mee word samengewerkt geldt kwaliteit als een zeer belangrijk punt!

Wij wensen u alvast veel plezier bij het bekijken van onze site en hopen dat de geboden mogelijkheden u voldoende inspiratie en ideen geven bij het voorbereiden van uw feest of evenement waarbij we u graag van dienst zijn! Voor advies of vragen kunt u ons altijd bereiken via telefoon, fax of e-mail.

Succes!
Tentenverhuur Van Benthem